Invitation

Sønderborg Modelflyveklub er vært for dette års RC-Sommerlejr, som afholdes på græsarealet omkring Augustenborg Hallerne, beliggende på Kettingvej 19A, 6440 Augustenborg.

Lejren er åben fra fredag den 14/7, kl. 15 til lørdag den 22/7 kl. 15.

De der deltog i sommerlejren i 2010 og 2014 er allerede bekendt med omgivelserne. I år har vi ubegrænset adgang til den store hal, der vil blive indrettet som fællesrum, festsal, hangar og til brug ved indendørsflyvning. Vi etablerer et primitivt udekøkken, hvor der vil være mulighed for, at lave mad og vaske op. I løbet af ugen vil der blive arrangeret forskellige aktiviteter, både for voksne og børn. Det endelige program for sommerlejren offentliggøres på hjemmesiden. I området omkring Augustenborg og Sønderborg, er der masser af muligheder for udflugter og indkøbsture.

Nordals Flyveplads er rammen for modelflyvning af enhver art i løbet af ugen. Flyvningen vil være begrænset i forbindelse med konkurrencerne, men hovedvægten ligger naturligvis på den fri flyvning og hygge med modelflyvevenner fra nær og fjern. Der må også flyves med alle typer stormodeller, dog med tidsmæssige begrænsninger for jetflyene. På pladsen findes dame/herretoilet og et opholdsrum med stole og borde. Klubben etablerer en kiosk, hvor der vil være mulighed for at købe mad og drikkevarer til favorable priser.

Priserne for dette års sommerlejr er:
Voksen: 70 kr.
Barn 5-15 år: 30
Barn 0-4 år: Gratis

For at lette arbejdet for kassereren, har vi valgt at betalingen skal ske forud via bankoverførsel og senest en uge før lejren. Altså den 7. juli.
Tilmelding til lejeren foregår via hjemmesiden www.rc-sommerlejr.dk . Her kan du også se hvem der ellers er tilmeldt, ligesom de seneste nyheder også vil fremgå. Når du er tilmeldt, vil du, i god tid inden lejrens afholdelse, modtage en mail med beløb og et kontonummer hvortil betalingen for dit ophold skal overføres. Ved køb i lejren og på pladsen forventer vi, at betalinger foregå via Mobilepay.
Vel mødt i Augustenborg.

Sønderborg Modelflyveklub.
Sommerlejrgruppen
Kenn Rokahr, Torben Jørgensen, Jakob Küseler, Hans Chr. Rokahr og Stig Andersen